miercuri, 21 noiembrie 2012

Deezer Premium+, disponibil gratuit pentru abonaţii Orange


Una dintre cele mai importante si dificile provocări pentru operatorii de telefonie mobilă este atragerea utilizatorilor către consumul de trafic de date pe terminalele mobile sau pe tablete şi monetizarea acestuia, în condiţiile în care aplicaţiile de mesagerie instantanee şi Voice sau Video over IP sapă în vechile surse de venituri, telefonia şi SMS-urile.
După ce Vodafone a semnat un parteneriat cu serviciul autohton de streaming Zonga, Orange a anunţat astăzi o iniţiativă similară în urma căreia va putea oferi clienţilor săi acces comod la mult mai celebrul serviciu Deezer. Unul dintre cei mai cunoscuţi furnizori de conţinut audio la cerere în regim de streaming, şi unul dintre puţinii care îşi oferă în mod oficial serviciile pe teritoriul României, Deezer face acum parte din oferta implicită pentru abonaţii Orange care au ales abonamentele Panteră. Prezent pe cele mai importante platforme ale momentului, Deezer oferă aplicaţii pentru Android, iOS, Windows Phone şi BlackBerry OS.
Abonamentul Deezer Premium+, singurul care oferă streaming şi pe platformele mobile şi care are în mod obişnuit un preţ de 6,99€ pe lună, este inclus în mod gratuit în abonamentele Panteră, ceea ce, coroborat cu traficul nelimitat oferit de acestea, constituie o ofertă interesantă pentru consumatorii de muzică pe telefonul mobil. Este drept, după consumarea celor 3GB lunari pe care cel mai scump abonament îi oferă, traficul va fi limitat la 128kbps, ceea ce va face cam dificil streamingul la un nivel bun de calitate.
Deezer este oferit şi ca opţiune suplimentară pentru celelalte abonamente, acesta fiind oferit contra sumei de 4,99€ lunar, caz în care va trebui să vă descurcaţi şi cu supravegherea traficului de date pentru că sunteţi pe cont propriu.

Sursa : http://www.go4it.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu