sâmbătă, 20 octombrie 2012

Sony a anunţat actualizările la Jelly Bean, nu toate terminalele Xperia îl vor primi


Jelly Bean, cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android, aduce suficient de multe îmbunătăţiri, în special de performanţă, pentru ca toţi utilizatorii să stea cu ochii pe producătorii de terminale şi pe planurile lor de actualizare. În cazul celor care au optat pentru Sony, compania a dezvăluit azi primele informaţii oficiale.
Conform unui articol publicat astăzi pe blogul companiei, actualizarea la Android 4.1.x va sosi pe modelele Xperia lansate în cursul acestui an, însă nu pe toate. Lista publicată cuprinde terminalele Xperia T, Xperia TX, Xperia VXperia JXperia S, Xperia P, Xperia go, Xperia ion şi Xperia acro S. Dintre acestea, modelele Xperia T, Xperia TX şi Xperia V vor fi actualizate în primul trimestru al anului viitor, pentru celelalte modele urmând să fie comunicat ulterior un program detaliat de upgrade.
După cum se observă, aceasta listă nu cuprinde modelele Xperia U, Xperia miro sau Xperia tipo, acestea trebuind să se mulţumească cu Ice Cream Sandwich şi cu eventualele actualizări care vor apărea ulterior pentru corectarea problemelor de securitate sau stabilitate.
Conform Sony, aceste modele, împreună cu toate modelele Xperia lansate în cursul anului trecut, nu au întrunit cerinţele pentru rularea în bune condiţii a celei mai recente versiuni a sistemului de operare Android, drumul acestora urmând să fie închis de actualizarea la Android 4.0.4.
Sony Xperia T




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu