sâmbătă, 20 octombrie 2012

Huawei Ascend W1 - cum arată şi ce dotări are noul telefon WP8


Ascend W1, noul smartphone Huawei creat pentru Windows Phone 8, a fost surprins într-o primă serie de imagini, ocazie cu care aflăm şi câteva specificaţii neoficiale.
Potrivit zvonurilor, Huawei îşi va face intrarea în arenaWindows Phone 8 cu un telefon accesibil, echipat cu ecran WVGA de 4 inch şi o configuraţie de nivel mediu.
Huawei Ascend W1 vine cu procesor dual-core la 1.2 GHz, 512 MB memorie RAM şi 4 GB spaţiu de stocare intern.

În josul ecranului protejat cu un scut din sticlă minerală putem observa trei butoane capacitive, dintre care unul poartă logo-ul Windows. Deasupra mai poate fi observată o cameră frontală pentru apeluri video (0.3MP). Spatele telefonului adăposteşte o cameră foto de 5 MP, însoţită de blitz LED.
Interiorul carcasei disponibilă în mai multe versiuni de culoare ascunde un acumulator de 2000 mAh, ce ar trebui să nu pună probleme pentru configuraţia şi dimensiunea de ecran aleasă.
Noul Huawei Ascend W1 face parte din primul val de telefoane cu Windows Phone 8 şi va fi disponibil înainte de sfârşitul acestui an pentru pieţele din China, Statele Unite şi Europa, cu un preţ de vânzare estimat la aproximativ 317 dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu