sâmbătă, 20 octombrie 2012

ÎNFRÂNGERE dureroasă pentru YAHOO: Țara din care se va retrage

Yahoo o duce din ce in ce mai rau. Chiar si dupa schimbarea CEO-ului lucrurile nu si-au revenit, iar zvonurile legate de restructurari sunt mai prolifice ca niciodata.



Yahoo părăsește Coreea de Sud

In cea mai noua miscare de restructurare a companiei, Yahoo anunta ca se retrage din Coreea de Sud. Aceasta afirmatie, aparent nevinovata, se traduce prin inchiderea sediului Yahoo din Seoul si prin concedierea celor peste 200 de angajati care isi desfasurau activitatea acolo. Pentru a eficientiza efortul, toate “miscarile de trupe” vor fi desfasurate pana la sfarsitul acestui an, scrieplaytech.ro.

Yahoo si-a justificat gestul prin faptul ca prezenta serviciului sau in Coreea a intampinat numeroase provocari si a incetinit cresterea intregului business Yahoo! din ultimii ani. Desi e greu de crezut, aceasta decizie particulara nici macar nu are vreo legatura cu succesul unor companii precum Google sau Facebook. Problema a fost cauzata de competitia locala. Din cauza unor companii precum Naver sau Daum Communications Corporation, Yahoo Coreea ajunsese sa ofere raspunsul unui procent infim de 1,5% din cautarile online din zona.

Sursa : http://www.realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu