miercuri, 3 octombrie 2012

Samsung ar putea lansa Galaxy S3 Mini, un Galaxy S3 mai mic


Galaxy S3 Mini, frăţiorul mai mic şi mai ieftin al celebrului smartphone Galaxy S3, ar putea fi prezentat chiar în această lună, în cadrul unui eveniment organizat în Germania.
În invitaţiile trimise membrilor presei, Samsung face referire la un produs mic şi de senzaţie, lăsând să se înţeleagă că este vorba despre un nou terminal din seriaGalaxy S.
Invitaţiile Samsung distribuite membrilor preseiInvitaţiile Samsung distribuite membrilor presei

Chiar dacă în acest moment nu există imagini de prezentare şi nici informaţii concrete despre surpriza pregătită de Samsung, lansarea unei versiuni compacte pentru modelul Galaxy S3 este totuşi justificată. Un telefon Samsung Galaxy S3 Mini ar putea fi pe placul unei categorii numeroase de utilizatori care nu se lasă convinşi de ecranul cu diagonală 4.8 inch al lui Galaxy S3, acomodat într-o carcasă nu tocmai uşor de strecurat în buzunar. Păstrând liniile generale de design şi măcar o parte din performanţa şi facilităţile frăţiorului său mai mare, Galaxy S3 Mini ar putea fi un real succes pentru Samsung, mai ales dacă şi preţul este ajustat proporţional cu dimensiunile telefonului.
Unele zvonuri anunţă totuşi o configuraţie mai degrabă modestă, cu procesor dual-core şi ecran de 4 inch cu rezoluţie redusă. Indiferent care este produsul pregătit pentru lansare, aşteptarea va lua sfârşit în data de 11 octombrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu