marți, 11 septembrie 2012

Imagini mai detaliate pentru hărţile Google Earth şi Maps


Hărţile Google Earth şi Maps au primit un set actualizat de imagini prin satelit şi avion, cu rezoluţie crescută şi o mai bună claritate decât cele disponibile până acum.

Colecţia de imagini aeriene aduce actualizări pentru mai mult de 20 locaţii cu importanţă turistică de pe teritoriul Statelor Unite şi din Europa, în timp ce noile imagini obţinute prin satelit acoperă peste 60 de regiuni din toate colţurile lumii.
Setul extins de imagini cuprinde şi peisaje fotografiate la unghi de 45°, acoperind 30 oraşe din Franţa, Spania şi Statele Unite. Spre deosebire de imaginile prin satelit şi aeriene, cele obţinute la unghi înclinat se fac remarcate prin nivelul foarte ridicat al detaliilor şi perspectiva mult mai naturală pe care o oferă asupra marilor oraşe.
Lista completă a locaţiilor pentru care sunt disponibile imagini aeriene sau satelit actualizate poate fi consultată pe blog-ul Google Maps. Aparent, sunt acoperite şi câteva locaţii din România, însă nu sunt oferite detalii exacte cu privire la acestea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu