miercuri, 26 septembrie 2012

Google Maps pentru iOS 6 va întârzia


Utilizatorii terminalelor Apple care au făcut saltul la noul iOS 6  şi duc dorul bogatelor hărţi Google, înlocuite acum de mediocrul serviciu Apple, vor trebui să aştepte răbdătorimai mult decât şi-ar dori pentru ca Google nu are încă un produs în lucru.
 Contrazicând zvonurile care au circulat la sfârşitul săptămânii trecute, conform cărora aplicaţia Google Maps ar fi fost deja trimisă pentru aprobarea în App Store, Eric Schmidt a anunţat că Google nu a făcut încă nici un pas către lansarea acestui produs. Conform declaraţiilor sale, decizia luată de Apple în iunie, când iOS 6 a fost pentru prima dată prezentat, a luat Google prin surprindere, contractul dintre cele două părţi fiind valabil până în 2013.
 Managerul Google afirmă că Google este deschisă în continuare către un parteneriat cu Apple, însă decizia finală le aparţine celor din urmă şi că Google nu prea mai poate face nimic. Conform unor informaţii primite de New York Times, aplicaţia Google Maps pentru iOS ar putea fi lansată până la sfârşitul acestui an. Conform aceleiaşi surse, Google ar putea integra în acest produs şi imaginile şi modelele 3D disponibile acum doar în cadrul aplicaţiei Google Earth, oferind astfel o alternativă pentru modul 3D de vizualizare introdus de Apple Maps.
Google Maps pentru iOS 6 va mai întârziaGoogle Maps pentru iOS 6 va mai întârzia


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu