miercuri, 19 septembrie 2012

Dell Latitude 6430u, un Ultrabook pentru afaceri


Odată cu tableta Latitude 10, Dell a prezentat astăzi şi primul său produs Ultrabook destinat mediului business: Latitude 6430u. Un produs care va rula Windows 8, acesta abandonează însă ecranul touchscreen în favoarea unui touchpad cu suport complet pentru gesturile introduse odată cu acest sistem de operare.
Oferind un ecran cu diagonală de 14", ecran mat şi rezoluţie de 1366 x 768 pixeli, Latitude 6430u poate fi configurat cu procesoare Intel Core din generaţia Ivy Bridge, memorie cu o capacitate până la 8GB şi stocare SSD de 64, 128 sau 256 GB.
Un Ultrabook pentru business
Portabilul are o grosime de 20 mm şi o greutate de 1,7 kilograme, carcasa fiind fabricată din aliaj de magneziu de culoare neagră. De pe lista dotărilor a dispărut unitatea optică, aceasta urmând să fie disponibilă ca periferic opţional, pe acesta regăsindu-se însă porturi VGA, HDMI şi USB 3.0, adaptor Bluetooth şi, opţional, şi modul 3G.
Pe lista specificaţiilor pe care Dell le-a subliniat se numără tastatura rezistentă la apă şi bateria detaşabila, care poate fi înlocuită de utilizator şi care poate fi comandată în configuraţii cu 3 sau 6 celule.
Compania nu a oferit un preţ pentru acest model, acesta urmând să fie disponibil începând cu data de 26 octombrie, odată cu lansarea Windows 8.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu