joi, 23 august 2012

Samsung pregăteşte un Galaxy Nexus mai performant


Actualul Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250), lansat acum mai bine de opt luni, va primi în următoarele săptămâni un mic upgrade, venit sub forma unui procesor mai rapid şi camere foto cu performanţe îmbunătăţite.
Samsung GT-I9260 vs GT-I9250Samsung GT-I9260 vs GT-I9250



Samsung GT-I9260 păstrează acelaşi ecran Super AMOLED de 4.65, dar sub capotă ascunde unprocesor dual-core cu frecvenţă crescută la 1.5 GHz şi un set actualizat de dotări. Camerele foto de 5 MP şi 1.3 MP, percepute ca fiind principalele puncte slabe pentru actualul Galaxy Nexus, sunt înlocuite cu versiuni mai performante de 8 MP şi 1.9 MP. Suplimentar, spaţiul de stocare intern limitat la 16 GB va putea fi extins prin ataşarea unui card de memorie microSD. Totuşi, rămâne de văzut dacă decizia includerii unui slot pentru card de memorie se va materializa în produsul finit, Google refuzând în trecut astfel de dotări motivând că doreşte păstrarea cât mai ordonată a colecţiei de fişiere. Sistemul de operare livrat este Android 4.1 Jelly Bean.

La fel ca şi predecesorul său, lansat în luna noiembrie a anului 2011, noul smartphone din seria Galaxy Nexus (GT-I9260) este aşteptat în această toamnă, încadrat la un preţ similar sau mai mic decât versiunea pe care o înlocuieşte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu