duminică, 26 august 2012

8 RECORDURI din domeniul internetului. Află care este cel mai vechi site din lume

Cea mai "înaltă" cameră web de pe pământ sau primul site înregistrat. Astăzi vorbim de superlativele Internetului, exemple demne de Cartea Recordurilor, scrie avocatnet.

Cel mai vechi site din lume symbolics.com
Cel mai vechi site din lume symbolics.com
Cea mai "înaltă" camera web pe pământ este situată pe Muntele Everest. Comitetul Stiintific din Italia a amplasat o cameră inclusiv pe munte, la o altitudine de 5.643 metri.

Cea mai mare audienţă de pe Internet: Nunta Regală
Când Printul William s-a casatorit cu Kate Middleton, pe 29 aprilie 2011, aproape 2,5 miliarde de oameni din intreaga lume au urmarit evenimentul, mai mult de 1,5 milioane dintre ei vizionandu-l live pe internet. Daca luna lor de miere ar fi fost difuzata online, probabil ca s-ar fi distrus internetul.

Ţara cu cel mai rapid internet: Coreea de Sud
În 2006, mai mult de 96% din utilizatorii de telefonie mobilă din Coreea de Sud aveau internet pe mobil. Astazi, utilizatorii se conecteaza cu o viteza de 17.5 Mbps. Oare pe ce loc se afla Romania la acest capitol?

Cel mai vechi site din lume: Symbolics.com
Symbolics Computer Corporation a făcut istorie pe 15 martie 1985, cand a înregistrat primul domeniu din lume: symbolics.com. În acel an, existau 5 website-uri, comparativ cu anul 2012, când sunt înregistrate peste 190 de milioane.

Sursa : http://www.realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu