vineri, 22 martie 2013

Twitter implineste sapte ani… in curand merge la scoala


Daca ne uitam la viteza cu care apar servicii online doar ca in cateva luni sa se evapore in neant, putem afirma fara echivoc ca .
twitter7 aniversare
. In ecosistemul online actual are o vechime incredibila. Daca ne gandim in ani de caini, Twitter are deja 49 de ani sub centura, din 2006 si pana in prezent. Avand in vedere ca poti numara pe degetele de la maini cate servicii au atins aceasta performanta, nu exista nici un dubiu ca reteta aplicata de creatorii site-ului a fost una de succes.
In 2006, Jack Dorsey inscria primul tweet in ,,twitosfera” afirmand simplu si la obiect ,,just setting up my twttr”. Au urmat sapte ani de schimbari revolutionare, de concepte noi si idei, care mai de care, mai rasunatoare. Reteaua de socializare din spatele site-ului si al aplicatiilor de mobile are 200 de milioane de utilizatorii care se grabesc in fiecare zi sa posteze 400 de milioane de tweet-uri. Vedete, politicieni si oameni obisnuiti isi posteaza zilnic aventurile pe Twitter prin intermediul mesajelor limitate la 140 de caractere.
Clipul de mai jos celebreaza cei sapte ani de schimbari, introducea conceptelor hashtag si retweet in 2007 si adaugarea Japoniei in ecosistem in 2008. Daca vreti sa sarbatoriti momentul sau sa vedeti cuvintele de lauda ale internauitilor pe acest subiect, folositi #Twitter7. La multi ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu