miercuri, 6 martie 2013

Skyrim 1.9 aduce Legendary Skills


Skyrim a fost lansat in magazine la sfarsitul anului 2011, insa Bethesda inca realizeaza continut pentru joc si incearca sa il imbunatateasca cu fiecare ocazie. Astfel, patch-ul 1.9 vine cu asa numitele Legendary Skills, care vor extinde posibilitatile personajelor din joc.
Skyrim Legendary
Jucatorii experimentati de Skyrim stiu probabil deja ca nivelul 100 este limita superioara a fiecarei abilitati. Odata atinsa, respectiva caracteristica a personajului ramane neschimbata, indiferent de eforturile jucatorului. Ei bine, Legendary Skills reseteaza contorul de la 100 la 15, insa nu inlatureaza si bonusurile oferite, ci adauga noi efecte pentru acestea. Evident, perk-urile alese pe parcurs se pierd, insa odata cu cresterea in nivel vor putea fi dobandite din nou. De asemenea, noul nivel de dificultate Legendary va trebui sa dea batai de cap tuturor jucatorilor, numai personajele care sunt crescute folosind noul sistem de abilitati fiind demne de a-l infrunta.
Evident, exista si o lista imensa de reparatii pe care acest patch il aplica jocului disponibila pe blog-ul oficial Bethesda. Pentru a testa chiar acum versiunea 1.9 a lui Skyrim va trebui sa aplicati varianta beta a patch-ului prin intermediul Steam (Properties pe joc, si selectati Opt in in tabul Beta). In cazul in care nu va intereseaza produse nefinisate, puteti astepta pana la lansarea oficiala a acestui update, care va veni in saptamanile urmatoare, probabil odata cu versiunile dedicate consolelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu