Olandezii de la Philips vor sa impresioneze la cunoscutul targ de tehnologie CeBIT care are loc acum la Hanovra, in Germania, cu noul model UltraWide de 29 inch in format Cinemascope 21:9 (foto sus). Alaturi de acesta, mai exista alte doua modele clasa business: un PLS de 27 inch cu o rezolutie WQHD de 2560 x 1440 pixeli si un model IPS de 23 inch cu tehnologia ErgoSensor.
Philips a mai adus la targ si un monitor AH-IPS 3D cu o diagonala de 27 inch si tehnologie Ambiglow pentru gameri, dar si monitorul IPS de 23 inch cu conectivitate MHL. La CeBIT va fi lansata si seria Clinical Review Display.
Monitorul UWHD de 29 inch UltraWide cu format al imaginii 21:9, nume de cod 298P4QJEB, este perfect pentru vizionarea mai multor tipuri de continut in acelasi timp, prin intermediul unor ferestre. Functiei Multi-View permite ca mai multe dispozitive, precum calculatoare si console Bluray, sa fie conectate si urmarite simultan, ceea ce duce la o economie considerabila de timp la o productivitate sporita.
In plus de asta, tehnologia de ultima generatie AH-IPS ofera imagini clare si culori vibrante.