miercuri, 6 martie 2013

Phone Strap 2, cel mai mic telefon mobil


Deşi trăim în vremurile în care producătorii de telefoane mobile se întrec în diagonale şi rezoluţii cât mai mari, operatorul de telefonie Willcom din Japonia a lansat un terminal numit Phone Strap 2, acesta având onoarea de a fi cel mai mic telefon mobil fabricat vreodată.
Minusculul terminal mobil are dimensiuni de 32 x 70 x 10,7 mm şi o greutate de numai 32 de grame, acesta oferind un ecran color cu rezoluţie de 96 x 64 pixeli şi diagonală de 1”, pe lângă funcţiile obligatorii de telefonie şi mesagerie fiind implementat şi un client de email şi un port IrDA. Orice alte funcţii suplimentare, cum ar fi redarea media, conectivitatea Bluetooth sau camera foto, au fost eliminate.
Conform operatorului, acest terminal este destinat utilizatorilor de terminale inteligente moderne care se luptă cu autonomia redusă a acestora şi au nevoie de o soluţie secundară pentru apeluri sau utilizatorilor de tablete fără facilităţi de telefonie. Minuscula baterie a terminalului Phone Strap 2 are o autonomie de numai două ore pentru convorbiri şi un timp de stand-by de 300 de ore, însă, ţinând cont că acesta poate fi uşor strecurat şi uitat prin buzunare datorită dimensiunilor, Willcom ar putea găsi câţiva clienţi interesaţi.
Terminalul va fi oferit în trei versiuni coloristice, alb, negru şi roz, şi va ajunge pe piaţa japoneză la sfârşitul acestei luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu