marți, 19 martie 2013

Samsung pregăteşte un nou accesoriu smart watch, companion pentru smartphone


Numit Galaxy Altius în unele zvonuri, ceasul inteligent destinat posesorilor de smartphone a fost confirmat chiar de vicepreşedintele Samsung, Lee Young He. Acesta a lăsat să se înţeleagă că Samsung va lansa noul accesoriu înaintea competiţiei, folosind experienţa acumulată de-a lungul anilor pentru a face din acesta un produs de succes şi util pentru utilizatori.
Samsung S9110 Samsung S9110

Privind puţin în trecut, Samsung a patentat ceasul cu telefon încă din anul 2007 şi a adus pe piaţă un ceas de mână cu telefon mobil în anul 2009. Cam sărăcăcios în funcţii avansate, Samsung S9110  venea echipat cu un ecran tactil de 1.76 inch, conectivitate 3G HSDPA şi cameră frontală pentru apeluri video, modul Bluetooth, player MP3 şi client de e-mail.
Între timp, tehnologia disponibilă în anul 2013 a progresat considerabil, aşa că putem spera ca noulSmart Watch să fie un gadget cu totul surprinzător.
Pentru moment Samsung ţine la secret detaliile exacte, dar ne putem aştepta ca noul Smart Watch să fie un accesoriu conectat, oferit celor care deţin deja un smartphone Samsung şi menit să extindă funcţionalitatea acestuia.
Printre posibilele utilităţi o avem pe cea de ecran secundar , prin care putem citi mesajele primite şi accesa diverse funcţii fără să scoatem telefonul din buzunar. Prezenţa unei camere frontale şi microfon ne va permite să iniţiem apeluri video şi audio, iar alertele din calendar vor fi mai comod de verificat cu noul accesoriu de mână. Desigur, surprizele vor fi mult mai numeroase, dar pentru informaţii complete va trebui să aşteptăm evenimentul de prezentare Samsung.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu