marți, 19 martie 2013

Asa ar putea sa arate noul Nexus 5 fabricat de LG?


LG a facut o figura frumoasa anul acesta cu Nexus 4 si se pare ca vor mai mult.
Prototip LG Nexus 5
Ultimele zvonuri prezinta un nou super telefon care ar fi pregatit de catre LG dar nu stim daca va purta si numele de Nexus 5. Avand in vedere forma prezentata in imaginea de mai sus, oricine ar fi tentat sa creada ca avem de-a face cu un nou terminal din celebra familie Google Nexus. Daca ne gandim ca in octombrie ar trebui sa fie lansat noul Nexus 5, nu ar fi exclus ca zvonul de fata sa fi pornit de la unul din telefoanele pe care producatorii se spune ca le pregatesc initial pentru aprobarea Google.
Nexus sau nu, noul smartphone LG impresioneaza clar prin specificatiile vehiculate pe internet: display Full HD OLED la 5,2 inci, procesor Qualcomm Snapdragon 800 la 2,3GHz, 3GB RAM si memoriei interna de 16, 32 sau 64GB. La capitolul foto/video, noul smartphone LG se va lauda cu un senzor de 16 megapixeli capabil sa inregistreze 4K si o camera secundara Full HD de 2,1 megapixeli.
Snapdragon 800
Sub numele de cod Megalodon, telefonul ar trebui sa isi faca aparitia in toamna acestui an, banuim ca la un pret pe masura specificatiilor vehiculare. Totusi ne pastram o oarecare rezerva asupra acestor zvonuri si asta pentru ca cel putin momentan suna mai degraba a telefonul perfect si se asemana destul de putin cu linia actuala de evolutie impusa de marii producatori din piata prin: Galaxy S 4, HTC One, Xperia Z, Optimus G Pro sau iPhone 5.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu