marți, 12 martie 2013

Palm Top Theater iti transforma iPhone-ul intr-un mini display 3D


In fuga dupa , doar cei de la Palm Top Theater si-au adus aminte ca o experienta similara poate fi reprodusa ieftin prin trucuri optice.
Palm top Theater iPhone 3D effect
Doar 36 dolari costa un gadget care-si propune sa va ofere un mijloc prin care sa puteti consuma continut in trei dimensiuni pornind de la imaginile afisate . Palm Top Theater este un produs care se bazeaza pe o tehnologie veche de peste o suta de ani si care ar putea sa ofere o experienta 3D mai plauzibila.
In practica, Palm Top Theater este o carcasa de iPhone care va transforma iDevice-ul intr-un dispozitiv capabil sa afiseze continut 3D intr-un format mai special. Constructia gadgetului implica trei panouri rabatabile care se pun unul in fata celuilalt in momentul in care deschideti carcasa. In partea cea mai din spate este o oglinda mai mare, in fata acesteia sunt montate ale doua jumatati de oglinda. Rolul oglinzilor este sa reflecte imaginile de pe ecranul iPhone-ului in ceea ce pare un experiment holografic. Din ce o sa vedeti in clipul de mai jos, experienta pare mult mai convingatoare in comparatie cu un display extern atasat cu cabluri.
Pe partea de continut, cum era de asteptat, vorbim de un format proprietar. Scopul formatului proprietar este de a imparti un clip video sau o imagine statica in trei parti aferente fiecarei oglinzi. Astfel, zona de continut a fiecarui plan al actiunii este asociata oglinzii potrivite si, in acelasi timp, este afisata pe plan vertical. Cei de la Palm Top au deja cateva clipuri pentru a demonstra functionalitatea jucariei. In plus, tot ei pun la dispozitia celor cu ceva timp liber un convertor video care ar trebui sa eficientizeze procesul de conversie.
Cu un pret specificat la aproximativ 36 dolari, este evident ca acest gadget ar trebui achizitionat, indiferent daca o faceti ca si truc in fata prietenilor, sau va jucati cateva ore intr-o seara.
Palm top Theater iPhone 3D effect

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu