marți, 12 martie 2013

Bing Desktop devine mai util pe Windows


La inceput nu am gasit o adevarata , dar ultimul update a facut-o brusc mai utila.
Bing Desktop
Aplicatia Bing Desktop, lansata de Microsoft in urma cu mai bine de un an, a primit zilele trecute un update care s-ar putea sa-i creasca semnificativ numarul de accesari. Avand in vedere ca majoritatea potentialilor utilizatoriinca raman lipiti de Google cand vine vorba de cautarea pe internet,  pentru a-si creste audienta.
In principiu, o aplicatie Bing care se rezuma la o fereastra de cautare pe desktop, a ajuns sa integreze o mare parte din portofoliul de functii oferite de Facebook. Aveti o versiune simplificata a newsfeed-ului, a ultimelor fotografii postate de prieteni, a notificarilor, a cererilor de prietenie si a mesajelor primite de la prieteni. In plus, aplicatia va serveste zilnic si o poza de fundal de calitate inalta. Pentru ca vorbim totusi de o aplicatie menita sa va ajute la cautare, Bing Desktop va ofera si un set complet de parametri pe care ii puteti modifica pentru a va personaliza experienta de cautare online. Nu puteau lipsi sugestiile de cautare si un flux de stiri, alaturi de un top al celor mai populare imagini si clipuri video de pe Bing. Din pacate, un click pe oricare dintre ultimele optiuni va scoate din aplicatie si deschide o pagina de browser.
Daca sunteti curiosi care este viziunea celor de la Microsoft pentru o noua versiune de Bing Desktop, aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu