sâmbătă, 16 februarie 2013

Steam iese din beta pe Linux


Steam a fost lansat oficial pentru sistemul de operare Ubuntu Linux. Pana in prezent, sistemul de distributie digitala era in stadiu beta, cu suport limitat din partea Valve. Clientii se vor bucura incepand de acum de suport normal pentru functiile si calitatea serviciilor, iar cei care vor sa se joace pe Linux pot acum sa cumpere jocuri la preturi reduse.
Steam Linux
Pentru a marca acest eveniment, Valve a redus pretul tuturor jocurilor de pe Steam disponibile in variante pentru Linux . Oferta este valabila pana pe 21 februarie si ofera reduceri substantiale pentru titluri precum Serious Sam 3, Bastion, Trine 2, World of Goo si multe alte titluri independente. Momentan suportul pentru sistemul de operare Ubuntu pentru jocurile de pe Steam este destul de limitat, insa titlurile disponibile sunt doar primul val dintr-o librarie care va continua sa creasca.
De asemenea, lansarea Steam pe Linux in mod oficial este al doilea pas important pe care Valve il face catre lansarea dispozitivelor de tip Steambox. Primul a fost modul Big Picture, care a adus Steam pe televizoarele din sufragerie. Tot ce ramane sa primim este o cutie dedicata, echipata cu un sistem de operare deschis si gratuit, iar Ubuntu este in viziunea Valve solutia ideala.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu