miercuri, 20 februarie 2013

Rayman Legends Challange Mode gratuit pentru Wii U


Rayman Legends este unul dintre cele mai asteptate jocuri de anul acesta, insa Ubisoft a decis ca toate versiunile sa fie lansate in acelasi timp. Astfel a fost amanata versiunea pentru Wii U, insa fanii noii console Nintendo vor primi compensatie pentru lunile de asteptare.
Wii U Rayman Legends Free
Este vorba despre Online Challange Mode, care va veni gratuit exclusiv pe Wii U eShop. Jucatorii vor avea astfel acces la intregul mod Challange al jocului final inainte de lansarea jocului si vor putea concura pentru locuri in clasamentele online. Va fi pentru prima data cand seria Rayman este disponibila intr-un mod competitiv prin internet, iar echipa de dezvoltare a anuntat ca va fi activa in acest mod.
Timpul in plus pe care echipa Ubisoft Montpellier il are la dispozitie va oferi ocazia de a adauga mai mult continut jocului, care se va lansa in luna septembrie pe Wii U, Xbox 360 si PlayStation 3.
Cand va veni modul Online Challange pentru Rayman Legends nu stim inca, insa avand in vedere caversiunea pentru Wii U este gata de lansare, aceasta nu ar trebui sa intarzie foarte mult.
Rayman Legends Challange Mode gratuit pentru Wii U

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu