marți, 5 februarie 2013

Produsele Avast! 8.0 fac pasul la versiunea Beta publică


Avast!, unul dintre cele mai populare produse gratuite de protecţie antivirus, a făcut primul pas oficial către versiunea 8.0, producătorul lansând prima versiune Beta publică a acestui produs. Împreună cu versiunea gratuită, şi produsele Avast! Pro Antivirus, Avast! Premier Antivirus şi Avast! Internet Security.
Prima schimbare vizibilă va fi interfaţa, care a adoptat pătratele caracteristice Modern UI, însă interfaţa oferă şi o serie de taburi care permit accesul direct la modulele cunoscute de până acum.
Dincolo de cosmetizare, Avast! 8.0 aduce un modul care verifică existenţa unor eventuale actualizări pentru produsele software instalate pe calculator, scutind astfel utilizatorul să mai apeleze la produse separate precum Secunia Personal Software Inspector şi oferindu-i o protecţie suplimentară împotriva breşelor de securitate descoperite în aplicaţii populare precum plugin-urile Flash sau Adobe Reader.
Printre noutăţi se mai găsesc Browser Cleaner, un modul de control de la distanţă numit AccessAnywhere care aduce multe îmbunătăţiri modulului actuale de control de la distanţă, şi Data Shredder, care va permite ştergerea mai sigură a unor discuri sau directoare importante. Aceste module nu vor fi disponibile în totalitate în cadrul versiunii gratuite.
Pe lângă aceste noutăţi, Avast! aduce şi îmbunătăţiri modulelor FileRep şi WebRep, precum şi a restului de rutine de scanare. Fiind un produs Beta, acesta este recomandat deocamdată doar utilizatorilor curioşi care nu se tem de eventualele probleme, cum ar fi de pildă imcompatibilitatea curentă cu Windows 8.

Sursa : http://www.go4it.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu