marți, 5 februarie 2013

CD Projekt anunta REDEngine 3


Studioul polonez CD Projekt a anuntat REDEngine 3, noul motor grafic pe care il va folosi in urmatoarele proiecte. Acesta este o evolutie a generatiilor precedente, fiind axat pe medii deschise, fara ecrane de incarcarcare intre zone, menit sa adauge un plus de realism jocurilor viitoare.pe 20 februarie.
REDEngine 3
Odata cu anuntul noului motor grafic a aparut si imaginea de mai sus, care este FOARTE asemanatoare cu anumite peisaje din The Witcher 2. Avand in vedere ca trailerul pentru Cyberpunk 2077 continea anumite sugestii despre un anunt important programat pentru data de 5 februarie, este foarte posibil ca partea a treia a povestii lui Geralt sa fie dezvaluita maine. Pe langa posibilitatea de a explora intreaga lume a jocurilor fara timpi de incarcare suplimentari, REDEngine 3 ofera si suport pentru quest-uri si povesti non-lineare si expresii faciale realiste, care vor imbunatati interactiunea dintre personaje.
CD Projekt a confirmat faptul ca noul Cyberpunk 2077 va rula pe acest motor grafic, insa cu siguranta acesta a fost dezvoltat initial pentru continuarea seriei Witcher. Avand in vedere ca nu ar trebui sa ne asteptam la RPG-ul futurist prea curand, cu siguranta vorbim despre un engine next-gen, destinat unui hardware care momentan nu exista.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu