joi, 28 februarie 2013

LG Optimus L 3 II debutează în cadrul MWC 2013


LG a anunţat actualizarea familiei de telefoane Optimus L cu puţin timp înainte de deschiderea oficială a MWC 2013, însă doar modelul de vârf Optimus L 7 II a primit mai multă atenţie . Compania a dezvăluit acum şi mezinul familiei, Optimus L 3 II, acesta fiind un terminal Android pentru cei care nu au un buget prea larg.
  Optimus L 3 II este bazat pe o platformă hardware Qualcomm MSM7225AB tactată la 1 GHz, aceasta oferind un nucleu de procesare ARM Cortex-A5 tactat la 1GHz şi un procesor grafic Adreno 200. Memoria RAM are o capacitate de 512 MB iar stocarea internă este de 4 Gb, aceaasta putând fi extinsă cu un card MicroSD.
Terminalul oferă un ecran cu diagonală de 3,2”, panou IPS şi rezoluţie de 240 x 320 pixeli. Pe lista dotărilor mai intră o cameră foto de 3,2 MP cu focalizare fixă, modul Wi-Fi 802.11 b/b/n, GPS şi o baterie cu o capacitate de 1540 mAh. Sistemul de operare folosit va fi Android 4.1, la care LG a adăugat o serie din facilităţile software LG, cum ar fi QuickMemo sau modul de vizualizare a două aplicaţii în paralel.
Terminalul va fi oferit şi în versiune Dual SIM, acesta urmând să ajungă pe piaţa braziliană începând cu această săptămână, piaţa europeană fiind imediat la rând.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu