joi, 28 februarie 2013

Google Chrome pentru Android devine mult mai capabil


, lansata astazi, vine atat cu imbunatatiri de performanta, cat si de functionalitate.Google Chrome for Android Update
Cu toate ca performanta browserelor de mobile rareori mai poate fi imbunatita intr-un mod semnificativ, asta pretinde ca a facut Google cu noua versiune Chrome 25 pentru Android.
, noua versiune de Google Chrome te ajuta sa faci un multitasking mai eficient. Incepand cu Chrome 25, popularul browser de Android poate in sfarsit sa redea muzica in fundal. Indiferent ce aplicatie aveti in prim plan, atata timp cat ati pornit un clip pe YouTube sa un radio online pe Chrome, acesta va continua sa ruleze pana il veti opri manual sau veti inchide fortat browserul. In plus, daca intre timp veti primi un apel, muzica se va intrerupe in mod treptat, pentru ca ulterior sa porneasca din nou.
Google Chrome 25 incorporeaza motorul de randare JavaScript V8 pentru o performanta sporita in afisarea paginilor complexe cu mult continut dinamic. Tot acum, zoom-ul multi-touch si scroll-ul au devenit mai sprintene.
In cazul in care va plictisiti, nu va ramane decat sa rulati un benchmark in vechea versiune de Chrome, sa faceti update la noua versiune si sa rulati acelasi test din nou. De fiecare data este placut sa asociezi niste procente imbunatatirilor de performanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu