O noua retea de socializare, care incepe sa fie tot mai cunoscuta in Statele Unite ale Americii isi identifica utilizatorii doar printr-un cod numeric, numele lor ramanand secrete. Social Number li se adreseaza celor care doresc sa ramana anonimi.
Aceasta noua abordare a conceptului de retea are posibilitatea sa schimbe ceea ce intelegem astazi prin socializare, pentru ca isi propune sa incurajeze utilizatorii sa discute deschis despre orice, de la un loc de munca mizerabili, pana la droguri, fara teama ca identitatea lor din mediul online va fi legata in vreun fel de identitatea lor reala.
"Simt de ceva vreme ca exista probleme de intimitate la majoritatea retelelor de socializare", a declarat pentru CNN creatorul acestui site, care si-a dat doar initialele, M.K.
El si-a bazat conceptul pe ideea ca, atunci cand cauti numele unei persoane, iti apar rezultate de pe Facebook, de pe Twitter si de pe alte site-uri asemanatoare. El si-a dorit sa creeze un site pe care lumea sa comenteze pur si simplu fara sa isi puna problema cineva va citi respectivele randuri si ce se va intampla pe urma.

Sursa : http://www.yoda.ro