luni, 21 ianuarie 2013

Sony anunta Xperia Tablet Z – Cea mai subtire tableta din lume


m tot dezbatut titlul de cel mai subtire smartphone iar acum Sony duce lupta in domeniul tabletelor cu cea mai subtire creatie a sa – Xperia Tablet Z.
Xperia Tablet Z Android cea mai subtire
Incercand sa pluteasca pe acelasi val de entuziasm cu recent lansatele smartphone-uri , Sony a anuntat in urma cu cateva ore o tableta care sa se asorteze cu dispozitivele mentionate mai devreme. Xperia Tablet Z, cum era de asteptat, are cateva elemente in comun cu terminalele din aceeasi serie.
Noua  vine cu un ecran Reality Display de 10,1 inci cu o rezolutie de 1920 x 1200, dotat cu  pentru un contrast puternic, culori naturale si un negru profund. Este preinstalata cu Android 4.1 Jelly Bean, iar procesarea este asigurata de un quad core tactat la 1,5 GHz – QualComm APQ8064, 2GB memorie RAM si 32GB spatiu de stocare. Camera s-ar putea unul din punctele forte ale produsului. Sony a tinut sa mentioneze ca in Xperia Tablet Z a pus pentru prima oara un senzor BSI – BackSide Illuminated Exmor R de 8,1 megapixeli. Producatorul japonez mizeaza si pe comparative absolute cand vine vorba de noua tableta. Avand in vedere ca iPad mini este incredibil de subtire la 7,2 milimetri, imaginati-va ce prestanta ofera o tableta de 10 inci cu o grosime de 6,9 milimetri si o greutate de 495 grame. In plus, Sony se lauda cu doua abilitati destul de rar intalnite la o tableta, rezistenta la apa si la praf, desi nu mentioneaza si intensitatea sau cantitatea “dusurilor” pe care le poate suporta. In rest vorbim de NFC, conectivitate LTE (MDM9215M) si un locas pentru Micro SD-uri.
Xperia Tablet Z Android cea mai subtire back
La capitolul functii care trebuie incercate inainte sa fie crezute intra S-Force Front Surround 3D. Aceasta din urma este o functie care in teorie ofera un efect de spatialitate a sunetului, nemaintalnit la o alta tableta. Xperia Tablet Z va fi disponibila atat pe culoare alba cat si pe negru iar bateria se vehiculeaza a fi de 6000 mAh. Autonomia efectiva nu se cunoaste inca.
Xperia Tablet Z va fi disponibila in Japonia in aceasta primavara insa cu o astfel de creatie probabil ca Sony se va grabi sa o faca disponibila cat mai repede si in SUA sau Europa. Nu a fost facut public nici un pret.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu