luni, 21 ianuarie 2013

Au fost anuntate primele camere Kodak produse dupa falimentul companiei


 se pare ca are o viata mai scurta decat brandul cu acelasi nume. Nu de alta, dar acesta din urma se pare ca nu va inceta sa apara pe produse.
Kodak Micro FourThirds
La scurt timp dupa achizitia brandului Kodak, cumparatorul JK Imaging il pune deja pe produsele proprii. Desi legatura dintre cele doua companii parea superficiala, daca isi joaca cartile bine, JK ar putea avea destul de castigat prin realizareaza si comercializare de echipamente  Kodak.
Nu a trecut mult si deja vedem primele modele de camere Micro Four Thirds cu sigla Kodak pe carcasa. Prezentate la o conferinta in China, camerele se pare ca fac parte din seria S1 de . Ascunse in spatele aceluiasi concept MFT, noile camere ar putea aduce dintr-un punct de vedere, brandul  sau Panasonic. Cei care au fost acolo, desi nu s-au jucat cu noua camera au ramas impresionati de liniile de design si de ceea ce parea o constructie trainica. Problema? Va fi creata de la zero de o companie care nu si-a demonstrat inca puterea pe piata nicaieri in lume.
Daca sunteti gata sa treceti peste preconceptii, noua linie de camere Kodak va aparea pe piata in al treilea trimestru al acestui an. Ca specificatii, in loc de dimensiunea senzorului, JK imaging a insistat pe conectivitatea WiFi a primelor camere Kodak in format Micro Four Thirds.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu