joi, 10 ianuarie 2013

Raspberry Pi depaseste primele recorduri importante


Cu doar doi distribuitori, creatia celor de la Raspberry Pi Foundation este un adevarat succes global printre amatorii de sisteme compacte foarte capabile.
raspberry PI record CES
Fundatia Raspberry Pi, organizatia caritabila din spatele placii Raspberry Pi, a anuntat una dintre cele mai importante realizari ale gadgetului. Element 14, o divizie a companiei Premier Farnell producatoare de electronice a atins performanta de a produce si comercializa catre utilizatori 500.000 de placi Raspberry Pi precum cea din imaginea de mai sus.
In conditiile in care Element 14 este unul dintre cei doi distribuitori activi ai placii aceasta este o realizare remarcabila si un motiv de mandrie pentru fundatia din spate. Din acest motiv pe blogul Raspberry Pi a fost postat mesajul urmator:
,,Baietii de la Element 14/Premier Farnell au anuntat astazi ca ei singuri au realizat si comercializat mai mult de jumatate de milion de Raspberry Pi-uri. Ei reprezinta doar unul din doi distribuitori oficiali; nu avem cifre complet la zi de la celalalt distribuitor, RS Components, inca, insa vestile de la Farnell sugereaza ca avem toate sansele sa fi vandut deja Raspberry Pi-ul cu numarul un milion.
In cazul in care ati urmarit evolutia proiectului Raspberry Pi, aceasta performanta de un milion de placi vandute este incredibila. Raportat la dispozitiv in sine, un computer de 35 dolari, popularitatea acestui produs este o dovada clara a unei comunitati de dezvoltatori. Diversele proiecte si tutoriale disponibile online au reusit sa aduca aceasta creatia in casele unui numar impresionant de mini-tehnicus.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu