vineri, 25 ianuarie 2013

Injustice: Gods Among Us – Cinematic Trailer


Suntem destul de aproape de lansarea urmatorului joc de la Netherrealm Studios, Injustice: Gods Among Us. Pana acum am vazut doar trailere de gameplay din noul joc, insa a venit momentul ca toate luptele intre super eroii DC Comics sa primeasca si putin context.
Astfel a aparut trailerul de mai sus, menit sa ne ofere cateva mici indicii despre directia in care va merge povestea jocului. Se pare ca vom lupta alaturi de Flash, Wonder Woman, Superman, Batman, Lex Luthor si The Joker, intr-un scenariu care nu pare sa mearga intr-o directie cu sfarsit fericit. Eroii sunt frustrati de faptul ca nu pot salva pe toata lumea, iar raufacatorii isi fac in continuare de cap in universul fictiv al benzilor desenate. Se pare ca singura solutie este “lepadarea” moralitatii si lupta impotriva inamicilor din pozitii egale.
Creatorii benzilor desenate DC s-au declarat  impresionati de firul narativ din Injustice, iar noi vom astepta inca trei luni pana cand vom putea experimenta evenimentele din joc pe pielea noastra. In cazul in care o editie clasica nu este de ajuns pentru a va potoli “setea” de Injustice, aveti la dispozitie si editii de colectie.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu