Un videoclip foarte bine facut arata de ce aselenizarea nu este un fals, iar imaginile cuNeil Armstrong pasind pe Luna nu aveau cum sa fie trucate. Explicatia e simpla: nu exista tehnologie suficient de avansata pentru a face un fals atat de reusit.
Nici macar camerele video bune, despre care adeptii teoriei conspiratiei spun ca ar fi fost folosite pentru a realiza trucajul, nu existau la acea ora, scrie Gizmodo.
6% din americani sustin ca aselenizarea este o prostie si ca NASA nu a reusit sa trimita oameni pe Luna.

Neil Armstrong a fost cel care a condus prima misiune lunara americana la bordul capsulei Apollo 11. El a pasit pe Luna impreuna cu astronautul Buzz Aldrin, iar cel de-al treilea membru al echipajului, Michael Collins, a ramas la bord.
Armstrong a ajuns pe Luna la bordul modulului Eagle, in 20 iulie 1969. Cand a pasit prima data pe astrul selenar, a spus cuvintele care au ajuns celebre: "Este un pas mic pentru om, un salt uriaş pentru omenire". Avea atunci 38 de ani.
Dupa un total de 21 de ore si 36 de minute pe suprafata Lunii, astronautii s-au intors pe Pamant pe 24 iulie, plonjand in Oceanul Pacific.
Neil Armstrong a murit pe 25 august 2012, la varsta de 82 de ani. A facut complicatii dupa o operatie pe cord deschid efectuata, la inceputul lunii, pentru desfundarea unei artere coronare.

Sursa : http://www.yoda.ro