joi, 6 decembrie 2012

YouTube pentru iOS, actualizat cu suport pentru iPad


A durat mult mai mult decât ne-am fi dorit, însă Google a actualizat aplicaţia YouTube pentru iOS introducând suport pentru iPad şi îmbunătăţind compatibilitatea AirPlay. Compania a reacţionat rapid la lansarea celei de-a şasea versiuni a sistemului de operare mobil Apple, care a eliminatclientul nativ YouTube, însă versiunea lansată în septembrie a fost compatibilă doar cu terminalele iPhone şi playerele iPod Touch.
Actualizarea aplicaţiei YouTube aduce mult-dorita compatibilitate cu tabletele iPad, dar şi cu noul aspect al ecranelor folosite de iPhone 5 şi iPod Touch 5th generation. Pe lângă aceste îmbunătăţiri, YouTube pentru iOS îmbunătăţeşte şi suportul AirPlay, permiţând acum streaming-ul direct către Apple TV. Interfaţa a cunoscut cosmetizări uşoare, însă păstrează în totalitate aspectul deja cunoscut. Din păcate, spaţiul de ecran al tabletelor iPad nu este foarte bine folosit,  thumbnail-urile pentru previzualizare fiind prea mari.
Google a anunţat că a reparat multe din problemele de performanţă ale versiunii iniţiale, fluxurile video pornind mai repede iar redarea acestora fiind mai fluentă. Acest aspect este important pentru Google, conform propriilor declaraţii nu mai puţin de 25 de procente din numărul total de utilizatori folosind terminale mobile şi vizualizând, bineînţeles, şi anunţurile publicitare, care nu erau afişate de vechiul client nativ din iOS.

Sursa : http://www.go4it.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu