joi, 6 decembrie 2012

Cum sa iesi “la agatat” cu smartphone-ul din dotare


Singles Around Me este aplicatia din spatele unui site de socializare care stie sa profite de avantajele tehnologice ale unui smartphone .
singlesaroundme
Pentru ca nimic nu se compara cu confortul pe care ti-l ofera un smartphone in momentul in care incepi sa rezolvi diverse probleme, era inevitatbila o aplicatie pentru agatat. Singles Around Me este momentan disponibila doar pentru terminalele cu Android si este o aplicatie care isi planuieste sa va ajute intr-un mod semnificativ sa gasiti ,,persoana potrivita, partenerul perfect, candidatul ideal.” Daca din totdeauna ati fost fascinat de posibilitatea descoperirii unor persoane straine dar ati fost mai retras cand venea vorba de socializarea efectiva, aplicatia de mai sus scoate din ecuatie partea stanjenitoare. Prin simplul fapt ca nu trebuie sa va aflati intr-un bar pentru a aborda o persoana necunoscuta, Single Around Me demonstreaza eficacitatea informatiilor oferite de modulul GPS in orice cadru, mai mult sau mai putin populat. Prin parametrii de intimitate pe care ii activati puteti, de exemplu, sa alegeti daca natura locatiei inregistrate de aplicatie este reala, ascunsa sau implica o marja de eroare de aproximativ 2 – 3 kilometri.
In cazul in care v-ati intristat la auzul vestii ca noua aplicatie descrisa mai sus este disponibila exclusiv intr-o versiune de Android, va veti bucura sa auziti ca in cateva saptamani va fi prezenta si in AppStore-ul celor de Apple.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu