marți, 11 decembrie 2012

Video Game Awards 2012 – Toate Trailerele


Multi se uita la Video Game Awards doar pentru a vedea ce jocuri au reusit sa iasa invingatoare in diversele categorii. Trailerele in premiera sunt insa un motiv foarte bun pentru restul gamerilor, care nu sunt interesati de eveniment in sine.
Video Game Awards 2012 The Phantom Pain
Anul acesta am primit foarte putine anunturi de jocuri noi la Video Game Awards, insa acest lucru nu inseamna ca a fost un an dezamagitor in ceea ce priveste impactul noilor trailere. Probabil cel mai de succes material video care a debutat in cadrul acestui show a fost The Phantom Pain, care desi pare a fi un thriller, este foarte posibil sa fie doar un nou trailer pentru un joc Metal Gear Solid. Dark Souls II a fost de asemenea o surpriza placuta, fiind singurul joc nou dezvaluit in cadrul VGA 2012.
Tomb Raider, Gears of War: Judgement, The Last of Us, Castlevania: Lords of Shadow 2, Halo 4 Spartan Ops, DLC-ul Assassin’s Creed III si South Park: The Stick of Truth au fost celelalte jocuri care au primit trailere, toate fiind anuntate de foarte multa vreme. Mai jos am atasat toate trailerele din cadrul Video Game Awards 2012. Care dintre acestea va starneste cel mai mult curiozitatea?

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu