marți, 11 decembrie 2012

Huawei confirmă că va lansa un rival pentru Galaxy Note II


Atunci când Samsung a lansat Galaxy Note, mulţi au pufnit în râs, neîncrezători în succesul pe care-l va avea un terminal cu un ecran atât de mare. Cele 10 milioane de unităţi vândute, la care s-au adăugat şi cele 5 milioane de exemplare ale şi mai masivului Galaxy Note II, au demonstrat că există o piaţă suficient de mare pentru astfel de hibrizi iar cei care vor şi ei o felie din acest tort nu întârzie să apară.
Huawei a recunoscut public faptul că lucrează la un astfel de terminal, confirmând zvonurile care circulă de ceva vreme, afirmând totodată că acesta va fi şi mai accesibil decât modelul rival de la Samsung.
Yu Chengdong, vicepreşedintele companiei, nu a oferit mai multe detalii despre specificaţiile acestui model. Conform zvonurilor, acesta se va numi Ascend Mate, va oferi un ecran cu diagonală de 6,1” şi rezoluţie Full HD, un procesor quad-core tactat la 1,8GHz şi o memorie RAM cu o capacitate de 2GB.
Câte din aceste specificaţii se vor adeveri vom vedea, cel mai probabil, la CES 2013, în luna ianuarie, sau o lună mai târziu în cadrul Mobile World Congress. Producătorul chinez Huawei a demonstrat deja că vrea că poate concura cu liderii industriei, modelele precum Ascend P1 sau Ascend D1 Quad XLarătând potenţialul companiei, ceea ce ne face să aşteptăm cu interes acest model.

Sursa : http://www.go4it.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu