luni, 17 decembrie 2012

Twitter iti spune ce ai facut acum 6 ani


Twitter a venit cu multe actualizari in ultima perioada in ceea ce priveste functionalitatea serviciului. Cu toate acestea, lipsea un element important din ecuatie.
Twitter download la arhiva istoric
Incercand sa mai imbuneze utilizatorii care doreau sa-si aduca aminte de inceputurile serviciului Twitter, echipa din spatele serviciului de micro-blogging implementeaza o functie noua. Noua functie, la care cei mai multi dintre voi veti avea acces in zilele urmatoare, in teorie este o banala arhiva. In practica insa, este un fisier HTML care contine tot ce ati postat vreodata pe Twitter impartit pe luni. Rezultatul unei promisiuni mai vechi apartinand CEO-ului Dick Costolo, noul buton pentru descarcarea intregii arhive va fi accesibil doar posesorilor contului ce se doreste a fi descarcat. Mai precis nu veti putea descarca arhiva unui prieten, doar pe a voastra.
Noua functie poata fi gasita in meniul settings al paginii web de twitter sub sectiunea ,,Your TwitterArchive”. Avand in vedere ca serviciului functioneaza din 2006, daca ati fost printre primii utilizatori ai serviciului, aceasta este o ocazia sa va retraiti bucurile si frustrarile de atunci.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu