luni, 17 decembrie 2012

Facebook pentru Windows Phone 8 aduce performanţe mai bune


Compania Facebook s-a chinuit destul de mult să-şi optimizeze clienţii pentru terminalele mobile, renunţând pentru aceasta la utilizarea universalului HTML5 în favoarea codului nativ al fiecărei platforme. După ce a lansat versiunile actualizate pentru iOS şi Android , compania şi-a orientat atenţia şi către platforma WindowsPhone.
Facebook pentru Windows Phone a fost actualizat la versiunea 4.1, aceasta reparând o serie de probleme şi aducând opţiuni noi, cum ar fi Live Tiles cu dimensiuni noi sau suport pentru rezoluţii multiple. Ceea ce este important este însă saltul de performanţă, aplicaţia încărcându-se mai repede iar interfaţa fiind mai fluidă.
  Din păcate, această actualizare este cea de-a două care ignoră platforma Windows Phone 7.5, aceasta fiind disponibilă doar pentru terminalele Windows Phone 8. Actualizarea anterioară, care a fost lansată în noiembrie, a adus şi ea un salt de viteză precum  şi suport pentru Live Tiles duble sau posibilitatea utilizării unei imagini în Lock Screen. Compania nu a făcut nici un anunţ oficial dar, din cauza acestei limitări de platformă, putem presupune că şi această actualizare este una care a făcut trecerea la mai rapidul cod nativ.

Sursa : http://www.go4it.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu