vineri, 7 decembrie 2012

Toshiba introduce imprimanta care sterge documentele


Da, exista o imprimanta care sterge documentele, si aceasta vine de la Toshiba. Secretul este ca tot aceeasi imprimanta trebuie sa le si imprime.
Tpshiba lanseaza imprimanta care sterge
Lansarea a avut loc in decursul acestei saptamani, si, sunt curios de ce nu a lansat nimeni pana acum un comunicat de presa? Cel putin la noi in tara, ca pe dincolo am vazut ceva. Probabil pentru ca nu era vorba de “cifre” si inventiile revolutionare sunt mai putin importante. Imprimanta este formata din doua module, Studio 306LP MFP care se ocupa de printarea respectiva si Studio RD30, care are ca rol stergerea documentelor, in prealabil dupa ce le scaneaza, si ordonarea paginilor curate. Tonerul folosit pentru printare este unul special si este curatat de pe paginile printate folosind o temperatura foarte ridicata. Noul sistem se rezuma la o denumire interesanta Intelligent Green MFP Technology, si promite sa economiseasca semnificativ in cadrul companiilor si a firmelor ce folosesc imprimanta la un nivel mai ridicat decat cel casnic.
Ideea a plecat ca o solutie la reciclarea tuturor documentelor ce sunt folosite o singura data, a foilor printate doar pentru a fi prezentate intr-o sedinta, sau pentru a prezenta o serie de grafice pentru directorul din biroul alaturat. Incercand sa schimbe perspectiva asupra acestui sistem deficitar si deloc economic, Toshiba introduce acest sistem de imprimare care spera sa fie adoptat de cat mai multe companii intr-un timp cat mai scurt.
Intrebarea este: oare acele companii care fac risipa de hartie, nu mai bine ar renunta in mare parte la aceste proceduri si ar folosi reteaua interna, laptopul, smartphone-ul, stick-ul USB, pentru a transfera aceste informatii, “usor perisabile”?

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu