vineri, 7 decembrie 2012

Inca 4 membri ai gruparii Anonymous sunt condamnati


Nu este nici prima si nici ultima oara cand un membru al Anonymous a fost arestatsau condamnat, cu toate acestea, acestia continua sa ajunga dupa gratii.
Anonymous arestari
Patru membri ai grupului de hacktivisti Anonymous au fost condamnati in Anglia, de conspiratie la comiterea de atacuri DDoS asupra unor banci si a unor case de productie muzicale din Regatul Unit. Daca in urma cu cateva luni indivizi precum Jake Birchall, Ashley Rhodes, Peter Gibson au fost condamnati pentru provocarea unor pagube de pana la 5,6 milioane dolari, ieri s-a adaugat la aceasta lista si numele lui Christopher Weatherhead.
Cei patru au fost implicati in Operation Payback, un set de actiuni desfasurate atat pentru a pedepsi PayPal, Master Card si Visa pentru faptul ca nu mai procesau donatii pentru WikiLeaks, cat si pentru a provoca pagube unor sustinatori SOPA, PIPA, ACTA, etc. Din aceasta a doua categorie au facut parte British Recorded Music Industry, Ministry of Sound si International Phonographic Industry.
Desi a fost stabilit doar verdictul, nu si pedeapsa, cei patru se pot astepta sa fie ,,premiati” in luna ianuarie atat cu inchisoare cat si cu amenzi usturatoare.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu