vineri, 21 decembrie 2012

O galerie foto spectaculoasa – pregatiri pentru sfarsitul lumii


Cu toate ca pe Playtech am ocolit cu o performanta destul de buna “elefantul din mijlocul camerei”, foarte multi erau convinsi ca .
Sfarsitul Lumii pe glob galerie
Cu numele sugestiv ,,” cei de la Atlantic au creat o lista de imagini cu unele dintre cele mai spectaculoase pregatiri legate de nefastul eveniment. Desi la nivel global in ultimii 20 de ani ,,sfarsitul lumii” a mai fost asteptat de vreo 2, 3 ori, data de 21 de astazi a generat mai mult stres deoarece era specificata indirect de catre calendarul maias. Indirect este cuvantul cheie din afirmatia de mai sus deoarece in practica maiasii nu au facut decat sa incheie masutatorile propriul calendar pana la data de 21 decembrie 2012. Fara un fundament neaparat real, in momentul in care s-a calculat data la care maiasilor li “se termina lumea”, atunci s-a pronuntat sfarsitul lumii.Sfarsitul lumii
Data de 21 decembrie 2012 a ajuns sa fie propagata la nivel global ca avand aceasta insemnatate, motiv pentru care foarte multi dintre noi s-au pregatit si nu doar sufleteste. Buncare subterane, armament, arce similare cu cele ale lui Noe, mai mult armament si multe conserve cu mancare, toate au facut parte din pregatirile pentru ziua de 21 decembrie. Cea mai interesanta surpriza a venit de la urmasii directi ai maiasilor care s-au pregatit intens pentru aceasta data dar dintr-un motiv cu totul diferit fata de noi. Pentru ei, cei care au o legatura directa cu creatorii calendarului, data de 21 decembrie reprezinta sfarsitul unei ere, nicidecum al vietii civilizate. Galeria completa o gasiti in acest link.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu