miercuri, 5 decembrie 2012

Google I/O vine mai devreme in 2013


Printr-un post pe Twitter a fosta anuntata data oficiala pentru urmatorul eveniment Google I/Odestinat in special dezvoltatorilor.
Google-IO-13
Intre 15 si 17 mai 2013, se va desfasura cea importanta conferinta a celor de la Google de peste an.Google I/O va avea loc mult mai devreme in 2013 avand in vedere ca anul trecut sfarsitul luni iunie a fost preferat pentru acelasi eveniment. Pentru a intelege mai bine amploarea evenimentului este suficient sa aveti in vedere faptul ca acum cateva luni, la I/O, Google a profitat de ocazie pentru a anunta si pentru a descrie in detaliu cateva produse foarte importante. Atunci a fost lansata tableta Nexus 7, sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean si player-ul pentru TV, Nexus Q. Speculat cu multe luni inainte, tot la I/O Sergey Brin a decis sa demontreze live mai multe aspecte la ochelarilor minuneProject Glass.
Cu toate ca cei de la Google sunt destul de darnici si la scurt timp dupa eveniment toate prezentarile sunt disponibile online, in cazul in care vreti sa fiti la fata locului, aveti si aceasta posibilitate. Tebuie sa fiti insa pe faza. Anul acesta in doar 20 de minute s-a vandut toate biletele de participare la zilele de conferinta.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu