joi, 29 noiembrie 2012

Sony Xperia V, curând în magazinele europene


Sony Xperia V este aşteptat să ajungă în stocurile magazinelor încă din prima parte a lunii decembrie, încadrat la un preţ nu tocmai pe placul fanilor Sony Xperia.

Potrivit reprezentanţilor Sony Rusia, noul terminal Xperia V urmează să fie comercializat la un preţ prohibitiv, de aproximativ 622 euro. Totuşi, cei care nu se grăbesc să-l prindă în perioada sărbătorilor de iarnă ar putea economisii destul de mult, deoarece preţul este aşteptat să mai scandă din luna ianuarie, când Xperia V va ajunge şi pe pieţele din Europa.
Tot atunci Sony va începe să fie livreze Xperia V împreună cu versiunea Jelly Bean a sistemului de operare Android (terminalele livrate în perioada lunii decembrie primesc doar Android 4.0).

Anunţat oficial încă din luna august, Sony Xperia V este un smartphone cu ecran HD de 4.3 inch, protejat într-o carcasă rezistentă la zgârieturi, apă şi praf. Configuraţia este realizată în jurul unui chipset cu CPU dual-core din seria Qualcomm MSM8960 Snapdragon, tactat la 1.5 GHz. Modelul dispune de 1 GB memorie RAM, 8 GB spaţiu de stocare intern şi slot microSD.

Sony Xperia V oferă conectivitate LTE şi NFC, cameră VGA frontală, dar şi o cameră foto de 13 MP pentru poze, prevăzută cu blitz LED şi capabilă să filmeze la rezoluţie 1080p.

Sursa : http://www.go4it.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu