joi, 29 noiembrie 2012

Cea mai tare reclama la Internet Explorer 10


Microsoft investe din ce in ce mai mult in publicitatea produselor sale si acest lucru se vede si in ultimul spot la Internet Explorer 10.
Reclama este de departe cea mai inspirata metoda de promovare a browserului si asta pentru ca reflecta perfect realitatea de zi cu zi: tot mai putini oameni aleg sa mai foloseasca browserul Microsoft. Baietii si-au facut bine temele si prezinta scenariul in care un hater infocat al IE, ajunge sa isi schimbe oarecum opinia si asta datorita calitatilor noului browser.
Avand in vedere faptul ca Internet Explorer se “lauda” cu o cota de piata de aproximativ 50% aflata in continua scadere, astfel de incercari ar trebui sa contribuie la o revenire mult asteptata. Dar oare va putea ultima versiune a browserului sa recupereze din punctele pierdute in fata dusmanilor sai: Chrome, Mozilla Firefox, Safari si Opera?
Mai mult ca sigu cu o reclama, indiferent cat de reusita ar fi, nu se face primavara, iar utilizatorii vor continua sa migreze catre alte browsere atata timp cat se vor dovedi mai rapide, mai stabile si mai usor de folosit decat tanarul Internet Explorer 10.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu