Dupa ce Facebook a dat drumul serviciului de "Like Pages" in urma cu 48 de ore, in care iti poti organiza intr-un feed special toate paginile carora le-ai dat like, separat de posturile prietenilor tai, reteaua de socializare a introdus ieri serviciu "Gifts" sau "Cadouri", special pentru cei care vor sa le ofere in preajma sarbatorilor de Craciun surprize prietenilor sau familiei.
Cauti cele mai tari oferte? Vezi ce ti se pregateste de Black Friday.
Serviciu "Gifts" de la Facebook a fost tastat in ultima luna dupa ce Uraganul Sandy a lovit orasul american New York, intr-un program de strangere de bunuri pentru cei afectati de ultimele evenimente.
VentureBeat.com explica procesul trimiterii de cadouri pe Facebook: "Reteaua de socializare iti cunoaste "like-urile", asa ca iti poate recomanda produse de calitate. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti treci informatiile de baza de pe cardul de credit si sa trimiti cand iti place ceva un cadou catre un prieten. Acesta din urma confirma primirea cadoului, isi trece adresa, iar cadoul ii este trimis acasa."
Momentan, Facebook are un parteneriat pentru acest proiect cu Fab, Brookstone, Dean & Deluca, babyGap, L’Occitane, Lindt si Random House.

Sursa : http://www.yoda.ro