duminică, 28 octombrie 2012

Noi detalii interactive despre Windows Phone 8


Cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala a noului Windows Phone 8 se pare ca inca mai aflam detalii legate de noul sistem de operare Microsoft pentru smartphone-uri.
Un website mai putin cunoscut, Nokia Innovation, a publicat in acest weekend niste imagini remarcabile legate de evolutia noului sistem de operare pentru terminale mobile creat de Microsoft.
Din cate se pare, aplicatii speciale dezvoltate de companii mai mari sau mai putini mari vor putea profita de o noua functie a WP8. E suficient sa aveti in vedere un cadru aparent static, simplu, format din imagini cu un flux de informatii in permanenta actualizare. Din aceasta categorie fac parte imaginile cu ecrane de blocare active  pentru smartphone-urile cu WIndows Phone. In principiu vorbim de cateva elemente de continut interactiv sau continut care se actualizeaza in timp real gandit cu scopul de a afisa un pic mai multa informatie, chiar si atunci cand terminalul este blocat. Din aceasta categorie de imagini fac parte exemplele de mai sus create prin intermediul unor aplicatii de ESPN, USA Today sau inginerii de la Bing. Aceasta functie poarta numele de Live Wallpaper.
La capitolul variabile intra modul de functionare al acestui tip de continut interactiv. Microsoft nu a oferit multe detalii legate de un astfel de aspect al platformei insa maine, pe 29 octombrie, in cadrul unui eveniment dedicat Windows Phone 8 cu siguranta ne vom lamuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu