joi, 11 octombrie 2012

Lenovo ThinkPad Twist, un hibrid Windows 8 cu ecran de 12,5 inch


Lenovo are de multă vreme o linie de hibrizi între tabletă şi laptop în portofoliul său, cel mai recent membru al familiei fiind costisitorul ThinkPad 230t, însă compania a decis să profite de iminenta lansare a sistemului de operare Windows 8 pentru a revigora acesta clasă de produse cu un model ceva mai accesibil: ThinkPad Twist.
La fel ca deja anunţatele Toshiba Satellite U920t şi U925t, noul model ThinkPad ratează la mustaţă specificaţiile unui Ultrabook, însă oferă un design convertibil care intenţionează să ofere confort sporit prin dualitatea modului de lucru. Spre deosebire de primele modele de la Toshiba, Lenovo a preferat un ecran rotativ.
Un hibrid cu designul specific ThinkPadUn hibrid cu designul specific ThinkPad

Windows 8, touchscreen şi mod de lucru tabletăWindows 8, touchscreen şi mod de lucru tabletă

ThinkPad Twist oferă un ecran cu diagonală de 12,5", panou IPS cu strălucire de 350 nits şi rezoluţie de 1366 x 768 pixeli, platforma hardware fiind cea mai nouă iteraţie a platformei Intel Core, Ivy Bridge. Configuraţiile pot urca până la procesoare Core i7, 8GB RAM, stocare HDD cu capacitaţi de 320 sau 500GB ori SSD cu capacitate de 128GB, două porturi USB 3.0, conectori Ethernet şi Wi-Fi şi ieşiri video Mini DisplayPort şi Mini HDMI, opţional putând fi achiziţionat şi un modul intern 3G.
Ecran rotativ rabatantEcran rotativ rabatant

Ecranul cu ecran rotativ va permite utilizarea acestui hibrid în trei moduri, ca laptop obişnuit, ca tabletă şi ca ecran cu stativ. Greutatea acestui model este de 1,58 kg, grosimea de 20 de mm iar bateria promite o autonomie de 7 ore.
Lenovo ThinkPad Twist este aşteptat în această lună, odată cu lansarea oficială a sistemului de operare Windows 8. Configuraţiile vor avea preţuri care vor începe de la 849 de dolari.
Cel de-al treilea mod de lucruCel de-al treilea mod de lucru


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu