joi, 18 octombrie 2012

Ce am putea aştepta la evenimentul Android din 29 octombrie


Dacă săptămâna viitoare este una importantă pentru Apple, cea care va urma după ea se anunţă una importantă pentru Google, compania anunţând un eveniment Android pentru data de 29 octombrie. Anunţul invitaţiei este spartan -"Playground is open", însă evenimentul ar putea aduce o serie de lucruri interesante.
Cel mai important dintre acestea, şi cu cea mai mare şansă de materializare, este prezentarea unei noi generaţii a terminalului Nexus. Terminalul a avut parte de atenţie în ultimele săptămâni, produsul fabricat de LG ieşind la iveală într-o serie de imagini şi capturi foto de test. Bursa zvonurilor vehiculează şi posibilitatea ca Google să prezinte mai multe terminale noi, însă acest lucru are şanse destul de slabe de materializare.
Cel de-al doilea punct de interes ar putea fi lansarea tabletei Google Nexus 7 în varianta cu 32GB de stocare internă la un preţ similar versiunii curente de 16GB, o mutare impusă de iminenţa lansăriiversiunii reduse a celebrei tablete iPad a concurentului Apple. Ca şi în cazul terminalelor mobile, se vehiculează posibilitatea lansării unei noi tablete cu ecran de 10,1", fabricată de Samsung, un produs cu ecran cu rezoluţie mare care este zvonit de aproape un an.
În final, odată cu acest eveniment ar putea fi lansată şi versiunea 4.2 a sistemului de operare Android. O actualizare minoră, aceasta va aduce o serie de îmbunătăţiri ale interfeţei, securitate îmbunătăţită de SELinux, îmbunătăţiri ale modulului VPN şi altele, pe care le-am putea afla pe data de 29 octombrie.
Ca de obicei, evenimentul va fi transmis live de Google prin intermediul propriului canal YouTubededicat acestui sistem de operare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu