marți, 16 octombrie 2012

Acesta ar putea fi viitorul Sony Nexus X


Odată cu zvonurile despre viitorul telefon Nexus de la LGam aflat că el nu va fi singurul terminal de acest fel. Se pare că Sony are un telefon pe ţeavă şi aici avem două imagini cu un prototip. Din punct de vedere al designului, el se potriveşte cu alte modele ale producătorului, deşi lipsesc butoanele fizice de la baza ecranului. Google ar putea fi impus acest aspect.
Butoanele virtuale de pe ecran sunt specifice noilor modele NexusButoanele virtuale de pe ecran sunt specifice noilor modele Nexus

Telefonul pare să fie ceva mai gros în partea de jos, iar pe latura stângă vedem un conector pentru dock. Este posibil ca butonul de deblocare să fie poziţionat pe latura dreaptă în partea de sus. Alături de el ar putea să fie prezent şi un buton dedicat pentru camera foto.
Designul nu este departe de liniile actualei game SonyDesignul nu este departe de liniile actualei game Sony

Numărul mare de terminale Nexus aşteptate anul viitor ar putea fi răspunsul Google la strategia celor de la Microsoft. Producătorul sistemului de operare Windows Phone a lucrat intens cu Nokia pentru lansarea noilor modele Lumia şi apoi le-a dat voie celor de la HTC să folosească numele sistemului de operare chiar în denumirea telefonului. Telefoanele Nexus au marele avantaj că primesc update-urile de sistem foarte repede de la Google. Un exemplu în această privinţă este chiar primul model Nexus, care tocmai a primit update la Jelly Bean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu