miercuri, 5 septembrie 2012

Bad Piggies, universul Angry Birds dintr-o nouă perspectivă


Seria de jocuri Angry Birds a finlandezilor de la Rovio Entertainment nu mai are nevoie de nici o prezentare, jocul original şi cele trei iteraţii ulterioare scriind una dintre istoriile de succes ale industriei software pentru terminalele mobile şi devenind un element de cultură populară contemporană.
Folosind o idee care nici măcar nu era originală, dar împachetând-o într-un ambalaj amuzant şi colorat, Angry Birds s-a transformat într-o licenţă care a generat patru jocuri prezente pe toate platformele mobile moderne dar şi pe PC, OS X, PlayStation Portable, PlayStation 3, browsere sau televizoare inteligente, un miliard de descărcări şi nişte profituri consistente, trecând ulterior şi în domeniul jucăriilor de pluş sau al alimentelor.
După ce au făcut un popas în afara universului Angry Birds, producătorul Rovio Entertainment s-a întors la seria care i-a consacrat dar, decizând că ideea a fost folosită prea mult timp, a decis să ne lase să continuăm dintr-o altă perspectivă.
Urmând să fie lansat în data de 27 septembrie, Bad Piggies ne va lăsa să ne jucăm cu purceluşii care au fost până acum caracterele negative şi să îi ajutăm în eforturile lor de a fura ouăle păsărilor. Producătorul nu oferă detalii despre stilul de joc dar, din succinta prezentare a celor care au avut şansa testării produsului, se pare că va fi tot un titlu bazat pe logică şi interacţiuni, păsările şi praştia pentru lansare fiind însă absente iar eforturile companiei orientate către crearea unui univers bine delimitat de vechile produse.
Produsul va fi lansat pe platformele iOS, Android, Windows şi OS X pe 27 septembrie, versiunile pentru Windows Phone şi alte platforme tradiţionale urmând să sosească în scurt timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu