vineri, 14 septembrie 2012

ANONYMOUS se răzbună pe FBI: A publicat datele mai multor carduri bancare


Hackerii din cadrul Anonymous au publicat joi numerele unor carduri bancare după arestarea unui presupus membru dintre ei de către poliţia federală americană (FBI).

FBI desfăşoară acţiuni împotriva grupului Anonymous
FBI desfăşoară acţiuni împotriva grupului Anonymous
Potrivit hackerilor, FBI l-a arestat miercuri pe Barrett Brown în timp ce acesta participa la o conversaţie online.
Contactat de AFP, FBI a refuzat orice comentariu.
Grupul a difuzat pe Internet o înregistrare video care prezintă întreruperea "chat"-ului de ceea ce pare a fi un raid al FBI.
Ca revanşă, Anonymous a publicat pe Internet numerele a 13 carduri care ar "putea aparţine" unor oficiali guvernamentali.
Potrivit site-ului The Hacker News, Brown ar fi devenit celebru ameninţând divulgarea numelor a 75 de membri ai cartelului mexican Zetas, care a răpit un membru Anonymous.
AntiSec, un grup de hackeri care are legături cu Anonymous, a publicat recent pe Internet un milion de ID-uri aparţinând unor presupuşi utilizatori de iPhone şi iPad, care ar face parte dintr-un grup mai extins de 12 milioane de ID-uri găsite într-un calculator al FBI.
FBI a afirmat că este "la curent" cu aceste informaţii dar a subliniat că nu dispune de "niciun element care să ateste că un laptop al FBI a fost piratat sau că FBI a căutat sau a obţinut aceste date".
O editură digitală a anunţat luni că i s-au furat ID-uri Apple similare celor publicate de AntiSec.

Sursa : http://www.realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu