luni, 20 august 2012

Canyon lansează două standuri cu design unic şi versatil pentru tablete



Canyon are placerea de a anunta lansarea a doua modele inovative de standuri pentru tablete si iPad-uri, cu design unic pentru care se asteapta brevetul de inregistrare. Standurile sunt concepute pentru a fi utilizate cu orice model de tableta existent pe piata, iar functionalitatea de care dau dovada imbunatatesc experienta utilizarii tabletelor. Produsele sunt disponibile in magazinele partenerilor nostri din regiunea EMEA si in tarile fostei Uniuni Sovietice.

Dupa o montare rapida si usoara, noile standuri inovative Canyon va permit sa folositi iPad-ul sau tabletele pe orice fel de suprafata. Concepute pentru a usura vizualizarea in orice mediu, standurile se pot roti datorita functiei de rotatie de 360 de grade, astfel incat puteti alege modul landscape sau portrait. Forma standurilor va permite sa asezati tableta cum doriti si sa o utilizati cu o singura mana in timp ce cu cealalta puteti sa notati informatii sau sa vorbiti la telefon. Fiecare stand are suportul acoperit cu cauciuc, astfel incat sa se fixeze cat mai bine si pe suprafete foarte netede precum sticla sau granitul.

Standul CNA-USTAND1x este dotat cu un autocolant transparent si cu o ventuza ce permite montarea lui pe orice suprafata, indiferent daca vorbim de cauciuc, metal sau plastic. Standul CNA-ISTAND1x se poate folosi si pentru iPad2 si Noul iPad.

Produsele sunt disponibile in alb, negru si argintiu si indeplinesc standardele de calitate dovedite de produsele Canyon de-a randul anilor.

"Suntem incantati ca putem aduce pe piata din ce in ce mai multe produse ce reflecta creativitatea si abilitatile de proiectare ale echipei Canyon" a declarat Geert van Dijk, Canyon VP Sales & Marketing. "Atentia deosebita pe care o acordam echipei noastre care se ocupa de designul produselor este una din masurile strategice pe care le-am luat pentru a face din Canyon unul dintre cei mai importanti producatori de electronice si accesorii IT."


Canyon lanseaza doua standuri cu design unic si versatil pentru tablete

Un comentariu: